Integrált tanúsítás,belső audit,szabályzatok készítése, Integrált tanúsítás,belső audit,szabályzatok készítése, Integrált tanúsítás,belső audit,szabályzatok készítése, Integrált tanúsítás,belső audit,szabályzatok készítése, Integrált tanúsítás,belső audit,szabályzatok készítése, , , , , ,

IRC logó csíkjai 1
IRC Informatikai Arculattervező és Tanácsadó Kft.
IRC logó csíkjai 2

Tanúsításra való felkészítés

Vállalkozások, szervezetek számára kiemelten fontos, hogy megfelelő irányítási rendszer szerint működtessenek, hiszen csak így nyílik arra lehetőségük, hogy dolgozóitól elvárják az elvárásokkal összefüggő feladat végrehajtást.

Bármely irányítási rendszer eljárási rendjének elkészítése, üzemeltetése független attól, hogy az tanúsítva van, vagy sem. A fontos, hogy legyen ilyen és azt betartsák, a benne foglaltak végrehajtását ellenőrizzék.

Azok számára, akik fontosnak tartsák, hogy valamely folyamatok megfelelően szabályozva legyen és információra van szükségük a helyes döntéshez, azok számára biztosítjuk Helyzet Tájékoztató Szolgáltatásunkat. A megoldás és megvalósítás érdekében felkeressük Önöket, hog egyeztessük igényeiket, elvárásaikat a lehetőségekkel.

Milyen irányítási rendszert tudunk Önök számára kidolgozni
ISO 27001 alapú Információbiztonsági irányítási rendszer
ISO 2000:1 alapú Informatikai szolgáltatásirányítási rendszer
ISO 13485 alapú Orvostechnikai eszköz irányítási rendszer
ISO 9001 Minőségirányítási rendszer
ISO 90003 alapú Szoftvertechnológiai irányítási rendszer   

Cégünk által kidolgozott irányítási rendszerek fő jellemzője
Egységes szemlélet
ISO 83 guide (ISO standard)szerinti kézikönyv elkészítése
Irányítási rendszerekben lévő azonos dokumentum csak egyszer készül el
Megrendelő dokumentációs elvéhez, formáihoz és gyakorlatához igazított szabályzatokKeressen meg bennünket, hogy kötelezettség nélküli személyes konzultáció alapján részletes ajánlatot tudjunk adni a felmerült igényekre.

Arató István
06 309 629 612
aratoistvan@gmail.com
irc@szoftvervalidalas.hu

Utotlsó módosítás: 2021-03-27 15:37:36

Költséghatékony megoldások
Minőség
Megfelelőség
Integráció