papír mentes gyártás papír mentes minőségbiztosítás, papír mentes gyártás papír mentes minőségbiztosítás, papír mentes gyártás papír mentes minőségbiztosítás, papír mentes gyártás papír mentes minőségbiztosítás, papír mentes gyártás papír mentes minőségbiztosítás, , , , , ,

IRC logó csíkjai 1
IRC Informatikai Arculattervező és Tanácsadó Kft.
IRC logó csíkjai 2

Elektronikus Batch

A gyártási tevékenység egyes munkafázisokhoz papír alapú gyártási feladat leírás kerül kiadásra, amelyekre a munkafázishoz tartozó dolgozók rögzítik a szükséges gyártási adatokat és ezeket adják tovább.

A feladat végrehajtása jelentős papír költséggel jár, valamint további költséget jelent az, hogy a termelés adminisztrátorok összesítik a papír alapú dokumentumokat és annak az eredményeit rögzítik valamilyen számítógépes rendszerbe (pl. ERP).

Az általunk javasolt rendszer képes biztosítani a papír mentes gyártási fázisokhoz illeszkedő azonnali adatrögzítést, az adatokat később összesítő, feldolgozó rendszerbe beviendő összesített adatokat biztosítani, valamint kontrollt az egyes fázisok közötti adatrögzítési hibák minimalizálásához.

Az alkalmazás további opcionális előnye, hogy az összesítő adatokból képes központi TV-re adatokat kivetíteni, ami növeli a munkavégzés hatékonyságot és a minőségi elvárásokat.

  • Gyártás. minőségbiztosítás e-batch megvalósítása
  • Bevitt adatok azonnali kontrollja
  • Nem megfelelősék azonnali kezelése
  • Megfelelőségi jelentés

 

Szabványok amit betartunk
21 CFR Part 11
GMP Annex 11
GMP Annex 15
Data Integríty and compliance with CGMP - FDA 2016
MSZ ISO/IEC 27001 - Az információbiztonság irányítási rendszere
 
Módszertan
Validálás

Keressen meg bennünket, hogy kötelezettség nélküli személyes konzultáció alapján részletes ajánlatot tudjunk adni a felmerült igényekre.

Arató István
06 309 629 612
aratoistvan@gmail.com
irc@szoftvervalidalas.hu

Utotlsó módosítás: 2021-03-27 15:36:48

Költséghatékony megoldások
Minőség
Megfelelőség
Integráció