szoftver validálás,GMP,szabályzat készítés, szoftver validálás,GMP,szabályzat készítés, szoftver validálás,GMP,szabályzat készítés, szoftver validálás,GMP,szabályzat készítés, szoftver validálás,GMP,szabályzat készítés, , , , , ,

IRC logó csíkjai 1
IRC Informatikai Arculattervező és Tanácsadó Kft.
IRC logó csíkjai 2

Állatgyógyászat

Az Állatgyógyászat számára kiemelten fontos, hogy az megfeleljen a törvényi előírásoknak, illetve a GMP-ben és a GDP-ben (helyes kereskedelmi gyakorlat) előírt új követelményeknek.

Az Állatgyógyászat számára fontos a konzisztens és pontos nyomon követés az üzleti folyamatok teljes körében, amely biztosítja a termék minőségét és az állat biztonságát.

A GMP megfelelőség biztosítása elképzelhetetlen számítógépes támogatás nélkül.

A helyes gyártási gyakorlat (EudraLex - Volume 4 Good manufacturing practice (GMP) Guidelines good manufacturing practices for medicinal products for human and veterinary) számítógépes támogatását megvalósító validálás segítségével biztosítható az Állatgyógyászat folyamatainak integritása és a biztonsági előírások betartása.

Az állatgyógyászati termékek gyártását, kereskedelmét folytató vállalatok számára a validálás meghatározó tevékenység a hatósági, a beszállítói és a vevői megfelelőség biztosításához.

Társaságunk a hazai, európai és FDA elvárásokra alapozva költséghatékony megoldásokkal támogatja a termékek minőségéhez, az állatok biztonságához szükséges és elvárt követelményeket.

25 év tapasztalatait felhasználva dolgoztuk ki azt az eljárási, dokumentálási rendet, amely képes olyan szabályzat készítési, validálási feladat végrehajtását biztosítani, amely összhangban van az érintett Társaság eljárási rendjével, megfelel a hazai, nemzetközi és vevői elvárásoknak.

Szolgáltatásunk

 Mit kell és mit tudunk validálni?

Minden kritikus vagy hasznos rendszert, amely szoftvert is tartalmaz.

Mi szerint validálunk?


Keressen meg bennünket, hogy kötelezettség nélküli személyes konzultáció alapján részletes ajánlatot tudjunk adni a felmerült igényekre.

Arató István
06 309 629 612
aratoistvan@gmail.com
irc@szoftvervalidalas.hu


Utotlsó módosítás: 2021-03-27 15:31:17

Költséghatékony megoldások
Minőség
Megfelelőség
Integráció